joi, 12 martie 2009

Modelul băiatului de succes

...Definiţia “băiatului de succes“: bani, maşini, femei şi fericire...
.........Iar o să ziceţi că sunt nebun, că exagerez, că nu e universal valabil şi eu iar vă voi subaprecia opiniile şi mi le voi vârâ adânc în străfundurile creierului. Prostia este prima şi cea mai importantă condiţie a băiatului “la modă“. Nu mai trebuie să dau exemple pentru că sincer nu contează : Penescu, Lazăr, Durdui, Poponeţ, Bolboaşă şi etc-ul putea continua pe încă 3 pagini. Maşina… este o condiţie esenţială. Este vorba bineînţeles de BMW sau Mercedes. Dacă nu sunt albe, degeaba le-ai mai cumpărat. Fetele lor… proaste! Dar aici nu e neapărat o regulă în sensul că toate sunt la fel. :-J Ceafa e obligatoriu să fie cât mai groasă pentru a le fi uşor să se camufleze în porc. Nu se ştie când ar putea să îi ajute chestia asta şi îşi dezvoltă ceafa intenţionat, că doar sunt băieţi perspicaci. De obicei sunt băieţi de bani gata care nici măcar nu au copiat la examene sau nici măcar nu au dat părinţii lor şpagă. Pur şi simplu au sclavi personali pretutindeni care îi ajută. Să vă uitaţi la un astfel de băiat şi o să vedeţi că 80% din timp este urmat îndeaproape de un fel de maimuţă jegoasă cu faţă schimonosită. Rolul maimuţei avide de bani şi faimă este simplu în general : “Şefu iar miroase a căcat! “ - “Taci mă prostule, că e de la mine! “ Unii le zic prieteni; personal consider că termenul de sclav nu e atât de înjositor.
.........Alţii sfidează legile fizicii la propriu. Nu mă refer că sunt nişte copii nesatisfăcuţi sexual, cu familie destrămată, care se droghează şi sunt profesionişti în taximetrie. Nuuu… Mă refer că zilnic zboară într-un loc de ei înţeles, acolo unde dacă ai câţiva prieteni tuciurii, multe ghiule, telefon de fiţe fără credit şi ştii să înjuri… cică eşti cool. Poate unora din cei care mă citesc li se pare ciudat. Vă spun sigur că au succes la fete… În ce sens? Păi fut minore, se joacă cu minţile lor. Săracele fete se vor căsători la un moment dat numai din rutină cu ei sau alţii; nici nu mai contează. Vor fi fermă de copii şi spălătoare de vase : peste 90% din cele pe care le cunosc. Vor fi nefericite toată viaţa şi îşi vor dori să scape, să nu fi facut acele greşeli… Ghici ce ? E mult prea târziu… >:) Acela e momentul în care intervin eu. E momentul în care mă razbun. Răzbunarea e arma prostului. Prostul e fericit. Rezulta răzbunarea aduce fericire!
.........Dacă voi vă aşteptaţi să găsiţi soluţii la această problemă sau măcar chestii inteligente, vă înşelaţi. Prostia nu numai că este ereditară, dar nici nu se tratează! Prostia este până la urmă singura care ne uneşte pe toţi în nesimţiri. Mi s-a spus că văd lumea prea complex. Eu cred că ei habar n-au ce e aia lume…
.........Credeţi că am fost agresiv? Ca sunt misogin? Că urăsc fetele şi mai ales băieţii? Exact aşa e… :X :X :X :X Dacă încercaţi să mă înţelegeţi sau să mă ajutaţi, rezultatul vi-l spun încă de pe acum… mă veţi urî la sfârşit ! :D So… don’t try anything!

Un comentariu:

just me spunea...

din pacate si rautatea este tot ereditara si nu se trateaza