vineri, 13 noiembrie 2009

(+18) Biblioteca de halouri 1

Motto: “Băi frate, fă şi tu o faptă bună!”
Zic “frate” e virgulă şi “pula mea” e punct; prin viaţa asta de rahat trecem involuntar, fără să căutam nimic şi mai ales fără să găsim ceva. Într-o viaţă de poet erect, intelectual banal ori sugător penal avem momente de genu: “încă un cui că nu moare nimeni şi dacă mor eu ce plm?!” Oricum azi e azi, mâine nu cred ca a fost azi...
- Alo?!
- Suntem de la Inspectoratul Judeţean de poliţie... Domnu’ Drăghici?!
- Ce vrei Teo?
- La naiba... m-ai ghicit! Fii antenă: voiam să plec cu băieţii pân’ la munte cu cortu’. Vii şi tu?
- Man am nişte tratamente de făcut şi pastile de luat în weekend, iar dacă merg cu voi o sa bem alcool ca nesătuii, o să fumăm şi o să futem; aşa că nu prea aş veni...
- Şefule uite de ce insist să vii: tatăl prietenei mele nu o lasă să meargă dacă nu vii si tu cu noi. [doar nu mă freacă să-i dau numele real... interese diverse]
- Ehhh... o pulă.
- Uite, nu dai niciun ban, plătesc eu totul, aduc cortul de 4 persoane şi mergem cu vără-meu Deme... şi-a luat un BMW.
- Unde mergem?
- Nu ştiu man, cred că Ostroveni, oricum nu are relevanţă.
- Hai frate că merg, le dau dracu de pastile că oricum nu mă ajută cu nimic. Vii să mă iei de la prietena ta!
- Pe la 7... şi să-ţi iei ceva gros pe tine că noaptea e frig, plus costum d-ală sexy de baie că mergem şi la bălăceala.
- Okay! Hai că ne vedem atunci!
- Salut!
[...]
- El e Deme, vărul meu cu maşina, şi el: Adrian – coleg de facultate la Târgovişte. Vezi că trecem pe la mine pe la ţară mai întâi, la Vedea, să ne luăm toate necesarele.
......... Eu eram pe acea vreme (vara lu’ 2007) un fel de gigolo neplătit; purtam un maieu fără mâneci şi aveam pectoralii cât casa unui popor mai mic. BMW frate, nu Merţan! Mă simţeam ca un cocalar infect, dar sentimentul trece după primul fum. Ajungem la Vedea, pe lângă cele două spitale de “intelectuali nebuni”. Dacă eram un pic mai beat, mi-aş fi făcut prieteni pe viaţă în acele locuri mirifice. După ce am admirat recunoscuta şi admiroasa discotecă din comuna celebră, numită nefericit Vedea, am mers mai departe.
......... Numai cu 60 la oră ca să ţină la consum. 60 de km pe oră la pornire... Cum naiba putea un BMW nasol de enşpe ani, ce costase doar 1500 de euro să prindă 170 la oră, încă nu ştiu... Am ajuns la un baraj şi ne-am oprit să facem poze gay. Nu ştiu ce baraj; toate arată la fel sub munţii de gunoaie.
......... Să presupunem că am ajuns, maşina jaf... Intrăm ca pula în pădure după îndelungate si istovitoare “semne de bine”, totul ilegal desigur; detalii, detalii...
......... Fum şi nu numai de ţigări, cort, maşină cu muzichie, liane fără Liliane, mâncare, pietre, balegă de vaci, copaci, prea mult fum… Tarzan 1, 2 şi 3 s-a filmat acolo, dar s-a îmbătat şi a lăsat decorul în natura României. Mişto frate, chill out under the blue sky. Fetele, ca fetele, mai strică chestii, gen menstrualizate, dar totul e bine când vreau eu.
......... Film la laptop, seara închisă; clar prea mult fum, prea multă lume într-un singur cort. Mi-am luat una şi zic: “Deme, dă cheile că mă culc în maşină!” Nu am zis că dorm, deci n-am minţit... Seara mult târzie maşina zgâlţâia cam rău. Cum pula mea?! Retardaţii oftucaţi că închisesem uşile dinăuntru, o bâţâiau de colo-n colo. “Culcă-te dreacu!!!”
......... Nu ştiu exact ce s-a întâmplat înăuntru, dar dimineaţa ei s-au trezit mult mai târziu ca mine, umblând vorbe despre băieţi şi fete; n-am pierdut nimic... Problema e ca doi băieţi îmbrăţisaţi în timp ce dorm e mai mult decât amuzant. În fine... (detalii instantanee şi enervante)
......... Apă; ne întâlnim cu celelalte două grupuri a căror existenţă era anunţată, printre care şi fostul Bodyguard de la şcoala generală; vedetă frate! Mai gigolo neplătit decât mine, dar măcar el avea vârsta legală. Îţi dai şi tu seama ce fac nişte curve şi nişte căcanari, imaginaţie bogată ai... La finalul zilei încă trăiam. (Sper!)
......... Ajuns înapoi în Tepiteşti, mă fac că nu ştiu despre ce a fost vorba. Cine?! Eu?! Nu e adevărat, nu recunosc nimic... Hai frate, ce plm! – punct şi virgulă; de la capăt: Nu îmi asum responsabilitatea pentru persoanele lezate (vaginal ori rectal) !

Niciun comentariu: