luni, 6 aprilie 2009

Continuarea povestii

George Foutakis era un grec oarecare, lucra la o agentie a unei societati de asigurari elene, avea o casa decenta, un Ford Focus si un garaj. Avea o gasca de prieteni, oameni normali si ei, in mare parte fosti colegi de-ai lui de facultate, urmasera impreuna cursurile Scolii Elene de Inalta Cibernetica si Dezvoltare a Internetului.

In garajul de care spuneam se intalneau deseori, inventau programe, dezbateau subiecte, faceau lucruri de oameni normali. Viata lui George Foutakis era normala… insa pe omul nostru il deranja ceva: masturbarea. Pentru ca el nu avea o viata sociala activa, nu fusese priceput niciodata la cunoscut femei, nu prea le avea el cu dansul social premergator imperecherii…

Incercase, in van de fiecare data, sa lase deoparte frica de socializare si sa iasa in diverse cluburi din oras, sa intre in vorba cu cate o femeie care i se parea interesanta. Se intorcea insa de fiece data singur si trist acasa, jurandu-si ca nu va mai incerca.

Prietenii ii spuneau ca, pana la urma, si femeile si barbatii care ajungeau la o anumita varsta, hai sa spunem 30 de ani, si nu aveau inca familii erau inclinati sa se implice in diverse acte sexuale fara a cauta si altceva inafara de placere. El insistase, vroia sa afle mai mult caci tocmai implinise 30 de ani si subiectul parea o mina de aur!

Din cate i se explicase, problema era compatibilitatea. Adica si femeile si barbatii ar fi vrut sa se acupleze (sexual, zic) dar pierdeau mai mult timp cu cautarea unui partener sexual compatibil, decat cu sexul in sine.

Si intr-o seara, singur in garaj, i-a venit ideea: ce-ar fi sa fac o retea social/sexuala la mine in oras, retea care sa-i cuprinda pe toti cei ce nu au timp sa iasa in oras, sa cunoasca oameni, ce n-au o viata sexuala activa dar si-o doresc? Pana la urma sunt retele sociale pentru orice, de ce n-ar fi una care s-o puna pe X in legatura cu Y si astfel cei doi sa faca dragoste neconditionata de nimic, pur si simplu sa sifoneze cearceafuri…

Da, sunt destule retele sociale unde oamenii isi cauta perechi, dar sexul e doar unul dintre aspecte.

“Ar trebui sa fac o retea in care criteriile sa fie eminamente sexual-oriented!” , a zis el si s-a pus pe treaba. Pentru cateva saptamani a studiat in amanunt Facebook, a vazut featurile ce erau disponibile acolo, a creionat domeniile si criteriile de departajare ale membrilor, a stabilit sisteme de punctaj si referinte, a pus toata treaba la cale.

A vandut pianul vechi de colectie primit mostenire de la bunica sa, a pus la cale un plan de promovare foarte agresiv si la momentul culminant… a lansat FuckBook!
.
DE AICI CABRAL MI-A DAT MANA LIBERA LA COMENTAT!
.
Lumea era entuziasmata, sarea ca nebuna pana la cer si oracaia din ranunchi... De fapt nu! Foutakis asta, avand nume predestinat ironic, antifaza (cum zice profa de romana), era un tip destept, dar moral. "Toata viata am fost moral. De aici mi se trag toate necazurile!" Promovarea facuta inainte de lansare, era una dogmatica, din aceea care se incadra in standardele altor site-uri de gen: hi5, FaceBook, deviart sau hi6 (mai nou).

Unii dintre prietenii lui erau mai iesiti in lume si ieseau cu multa lume. Fosti colegi de-ai lui, vazandu-l suparat si dezamagit ca efortul lui nu dadea rezultatele asteptate, s-au pus pe treaba. Au piratat tot felul de site-uri, au facut flood informational pe site-uri XXX, XXY si chiar XXL.

Dupa vreo doua luni treaba mergea chiar bine (datorita efortului colectiv). Avea ceva mai mult de 50.000 de utilizatori si 4.000 de vizitatori unici pe zi... Nu era extraordinar, dar foarte eficient. Era "moderator de suflete" pentru cei ce voiau doar sex. Prietenii nu l-au lasat la greu si au continuat cu promovarea agresiva; astfel incat in 12 luni de la lansare, FuckBook devenise o adevarata forta in domeniul divertismentului si a flirtului, la mare bataie pe primul loc cu HI5, celebrul site indian.

Cu tot acest succes pe plan profesional, viata lui personala nu se schimbase aproape deloc, cu exceptia faptului ca acum petrecea si mai mult timp in fata calculatorului, iesirile in oras fiind inexistente! Asa cum era logic si la mintea cocosului masculin, a intrat in propriul lui joc virtual, si-a postat profilul pe FuckBook...

Nu imi dau seama daca era urat, pretentios sau avea fata de prost, caci nu prea era cautat. Profilul lui era clickuit de prea putine ori pe zi… Ce face omul cand e trist si n-are o femeie cu care « sa se simte bine » ? Isi bea necazurile pentru a uita de dureri. Si-a luat vreo doi amici mai veseli din fire si s-au dus in primul bar. Au baut spirtoase una dupa alta. Niste soareci de biblioteca, de 45 de Kg si cu ochelari pe dansii, nu puteau rezista mult la tarii, asa ca in 2 ore erau sparti! (terminologie usor neadecvata pentru barbati)

Era trecut de 1 noaptea si aproape ca dormeau toti pe bar. Nu neaparat ca era comod, ci pentru ca era prima chestie care ii facea sa nu baleasca pe mocheta! La un moment dat, o blonda (bunicica dupa standardele mele: 1,65 / 55 / 93-62-90) a venit sa vada care e jmenu… Erau beti si neexperimentati ca sa bungheasca opinia fetei. S-au imprietenit toti patru destul de repede. (« Nu ti se pare ca ne-am imprietenit prea repede? »)

Orologiul suna 6 dimineata si povestea ne gaseste undeva pe covorul din dormitor al lui Georgica Foutakis. Blonda si cel cu aia mica ca rimeaza cu Georgica (cacofonie obligatorie) erau intinsi intr-o pozitie lasciva, dar imbracati. La naiba! In puii mei !!! L

S-au trezit, ca de sculat nu era cazul, si au baut o cafea calda cu zahar tos. A fost cea mai buna cafea. In loc de apa ( era taiata din cauza restantei la intretinere; PS: e criza si in Grecia ) au fiert Cola. In dimineata aia orice era mai bun decat nimic; important era sa aiba gura plina… Oricum nu aveau ce sa-si spuna si o gura deschisa este o invitatie pentru orice ar putea intra: muste, praf si recte linii.

Fetei ii placea de tip si tipul nu isi permitea amanunte… Au pastrat legatura si usor, usor s-au pus pe bune. « Imi place tare exprimarea asta, e la moda! ;) » Acum ieseau toti amicii cu prietenele, acum exista limita din functia sociala. Daca limita exista, functia era continua, posibila monotona la un moment dat… detalii, detalii :-@

Treceau luni, chiar ani; sexul ala salbatic, zemos, plin de osanda, carne, placeri pacatoase era sublim, dar lipsea cu desavarsire. Oricum textul il dau anomin, semnat DND King. Omul era nefericit si avea nevoie de « fericire ».

Asadar si-a luat inima in dinti si (puncte, puncte) in mana, ca doar avea cohones cat gardu de umflate, s-a dus la apartamentul iubitei si dai frate… fata-spate, stanga-dreapta, uite-asa se joaca fata. Se auzeau sgomote ciudate, dar specifice. Omul era pe meserie ; astepta de mult momentul.

Deodata intra prietena lui si il vede: ramane cu ochii mari, dar gura tot inchisa… ( La naiba ! desi ma repet) In sfarsit omul se fericea singur si avea chiar extazuri repetate, incat covorul ala a avut nevoie de « purificare prin foc ». Acesta este gandiosul si fericitul sfarsit al povestii cu nenea Geogica, zis p**a mica…

CONCLUZIE: Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual si noi trebuie sa sprijinim obiceiurile si cultura ancestrala!

PS: FuckBook traieste fericit si in zilele noastre sub numele de BAMBOO (Bine Ati Mancat, Baut, Organizat Orgasme)

Niciun comentariu: